torsdag 3 oktober 2013

Inbjudan till BETA test av ett nytt community. Zeeme.se

VI blev i helgen kontaktade av en administrator på en ny sida som heter zeeme.se. Hon berättade ganska ingående om vad sidan handlade om och varför dem bestämde sig för att bygga den, dem har tydligen lagt ner ett himmla jobb för dem började att bygga på den 2011.

Jag var lite skeptisk till en början för det har ju de senaste åren dykt upp en hel del fejksidor där man måste antingen ange sitt kortnummer eller betala innan man ens kommit in.. Eller som på "6-hörnet" så måste man betala för att skicka meddelande. Men vi har nu provat sidan i 4 dagar och kan inget annat än att säga att ifall det bara kommer mer folk så är detta nog ett av Sveriges bästa communitys. och nu tänker ni nog säkert men aja.. okej. Hur mycket fick jag för att säga det. LOL..

Jo vi blev faktiskt erbjudna en summa för att skriva om sidan och lägga upp en banner, inget konstigt i det, vi får säkert 10 sånna mails i veckan. Men ni som känner oss ifrån den gammla bloggen vet mycket väl att det aldrig har funnigts en reklambanner på vår sida/blogg och kommer nog aldrig att finnas heller. Finns ju inget värre än massa popuper och penisförlängar banners.

Men ialf. Det vi har förstått ifrån det vi läst om sidan och det vi fick reda på utav den trevliga administratorn ("EdenTreats" kallas hon tydligen för) var att dem själva var medlemmar på flera olika communitys men tröttnade på att dessa sidor aldrig uppdaterades eller avsaknaden av svar och respons ifrån administratörer. Dem är tydligen några stycken som då bestämde sig för att bygga något eget och det är vi som medlemmar som bygger sidan.. Dvs vi får och dem vill detta att vi kommer med synpunkter och ideér så bygger dem sedn in dessa. Lite granna som ett kollektiv antar jag då :)

Här är en video som beskriver sidan lite mer.


Som sagt vi blev erbjudna att lägga upp en banner imot betalning men tackade nej men lovade att skriva om sidan ifall vi gillade den och ja.... ... Vi gillade den så vi fick tillåtelse att dela med oss av länken till deras sida och bjuda in alla våra läsare till Beta testet av sidan. Dvs den är inte helt 100% live ännu men man kan få registrera sig och prova sidan som Guld medlem helt gratis tills sidan är helt klar.

Prova du med: http://zeeme.se

PS: något som verkligen fick oss att gilla sidan var att det äntligen finns ett community som låter par registrera en egen profil. :). Så nu kanske man slipper dessa ensamma killar som envisas med att inte läsa en presentation där man klart och tydligt skriver att vi inte söker just Ensamma killar.  No offence. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar